Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Τραγανή αλμυρή τάρτα


Υλικά

1 φύλλο κουρού
200 γρ. φέτα τριμμένη
5-6 ελιές ψιλοκομμένες
ρίγανη
1 ντομάτα σε ροδέλες

Εκτέλεση

Απλώνουμε τις ροδέλες της ντομάτας σε ένα πυρέξ.


Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα, τις ελιές και τη ρίγανη.


Καλύπτουμε με το φύλλο και κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια του.


Ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε την τάρτα 5' να σταθεί και την αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.


Καλή σας όρεξη!!

4 σχόλια:

kathr4 είπε...

Μ!Μ!ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ !ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ kathr4!!!
Είναι όντως εύκολο και νόστιμο....

Asteri (Maria) είπε...

Eύκολο, γρήγορο και γιάμιιιιιιι :))
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

matina είπε...

Πολύ καλή ιδέα για ένα γρήγορο σνακ! Μπράβο ξανά