Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Χταποδάκι για ουζάκι



Υλικά

1 χταπόδι, περίπου 1 κιλό
4-5 κόκκους πιπέρι
4-5 κόκκους μπαχάρι
1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν βάζουμε καθόλου νερό, μόνο το κρασάκι....


Σερβίρουμε με λαδάκι και ξυδάκι.

14 σχόλια:

Asteri είπε...

Λοιπόν άσε τα πολλά λόγια και στείλε μου χταποδάκιιιιιιιιιι χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σμουάτς ζβουριχτά :)

stella είπε...

Super μεζές για το καλοκαιράκι!!!!
Ζωγραφιά το χταπόδι σου,Νατάσα.
Μπράβο !!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Asteri μου έφτασεεεε.....Φιλιάααα

Stella μου ευχαριστώ πολύ...ούτε ο Πικάσο να ήμουν...:)))

eva είπε...

Νατασάκιιι φαίνεται να έγινε λουκούμι!!!!
Θα ήθελα με τσιπουράκι να το απολαμβάναμε σε μία παραλία!
Φιλάκια!!!
Καλημέρα!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα και πάλι Εύα!!!
Τι όμορφη εικόνα μου έφερες στο μυαλό...ουζάκι (εγώ θα πιώ κάτι άλλο, δεν μου αρέσει), μεζεδάκια μπροστά στην θάλασσα....αχ τι όμορφο που είναι το καλοκαιράκι!!!

nostimia είπε...

Καλημέρα, λαχταριστό χταποδάκι.. Πολύ ωραίο Νατάσα μου.

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα Δήμητρα!!!:)))
Κόπιασε να φάμε.....

Roula είπε...

Πεντανόστιμο δείχνει, εγώ το κάνω με τον ίδιο τρόπο αλλά στο φούρνο....μέλι γίνεται!!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ρούλα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!
Δεν το έχω κάνει ποτέ στο φούρνο αλλά τώρα που το λες θα το δοκιμάσω...
Καλή σου μέρα!!!

Μarion, είπε...

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο ?
Οχι βέβαια...
Ο πιο ωραίος καλοκαιρινός μεζές.
Αχ...μοσχομυρίζει :)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Έλα Μαρία μου σου κράτησα πλοκαμάκι...:)))

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

άργησα!! έμεινε καμιά βουκίτσα για το ουζάκι μου;

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Εννοείται Γαστεροπληξ...κράτησα για όλους...:)))

SOTIRIS είπε...

sthn ugeia mas!!!!!!!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget