Υλικά
1 χταπόδι, περίπου 1 κιλό
4-5 κόκκους πιπέρι
4-5 κόκκους μπαχάρι
1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν βάζουμε καθόλου νερό, μόνο το κρασάκι....
14 σχόλια:
Λοιπόν άσε τα πολλά λόγια και στείλε μου χταποδάκιιιιιιιιιι χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σμουάτς ζβουριχτά :)
Super μεζές για το καλοκαιράκι!!!!
Ζωγραφιά το χταπόδι σου,Νατάσα.
Μπράβο !!!!
Asteri μου έφτασεεεε.....Φιλιάααα
Stella μου ευχαριστώ πολύ...ούτε ο Πικάσο να ήμουν...:)))
Νατασάκιιι φαίνεται να έγινε λουκούμι!!!!
Θα ήθελα με τσιπουράκι να το απολαμβάναμε σε μία παραλία!
Φιλάκια!!!
Καλημέρα!
Καλημέρα και πάλι Εύα!!!
Τι όμορφη εικόνα μου έφερες στο μυαλό...ουζάκι (εγώ θα πιώ κάτι άλλο, δεν μου αρέσει), μεζεδάκια μπροστά στην θάλασσα....αχ τι όμορφο που είναι το καλοκαιράκι!!!
Καλημέρα, λαχταριστό χταποδάκι.. Πολύ ωραίο Νατάσα μου.
Καλημέρα Δήμητρα!!!:)))
Κόπιασε να φάμε.....
Πεντανόστιμο δείχνει, εγώ το κάνω με τον ίδιο τρόπο αλλά στο φούρνο....μέλι γίνεται!!!!
Ρούλα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!
Δεν το έχω κάνει ποτέ στο φούρνο αλλά τώρα που το λες θα το δοκιμάσω...
Καλή σου μέρα!!!
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο ?
Οχι βέβαια...
Ο πιο ωραίος καλοκαιρινός μεζές.
Αχ...μοσχομυρίζει :)
Έλα Μαρία μου σου κράτησα πλοκαμάκι...:)))
άργησα!! έμεινε καμιά βουκίτσα για το ουζάκι μου;
Εννοείται Γαστεροπληξ...κράτησα για όλους...:)))
sthn ugeia mas!!!!!!!!
Δημοσίευση σχολίου