Για τη ζύμη
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. μαργαρίνη
1/4 κεσεδάκι (από το γιαούρτι) ελαιόλαδο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι
Για τη γέμιση
300 γρ. φέτα τριμμένη1 αυγό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει.
Ανακατεύουμε το τυρί με το αυγό.
Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμη, βάζουμε λίγη γέμιση, το κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι.
Αλείφουμε τα τυροπιτάκια με ένα αυγό χτυπημένο με λίγο νερό και ψήνουμε στους 170oC, με αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.
6 σχόλια:
Υπέροχα τα τυροπιτάκια σου!! Καλώς ήρθες στην blogoγειτονιά μας. Καλά μαγειρέματα!!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!!!!
Καλώς σας βρήκα!!!
Καπου χάθηκε το σχόλιό μου μάλλον :)
Πολύ νόστιμα, ευχαριστούμε!
Σελίνα
Νατασα μου καλοριζικο το πανεμορφο μπλογκ σου.εδω θα ταξιδευουμε μαζι σου σε υπεροχες γευσεις..τα μπισκοτενια τυροπιτακια σου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!! παιδια δοκιμαστε'τα ειναι ευκολα, γρηγορα και απιστευτα νοσιμα!!!!!
Τα έφτιαξα και είναι πάρα πολύ νόστιμα πραγματικά!Ευχαριστούμε και για αυτή την υπέροχη συνταγή!
Καλημέρα Άντα!!
Χαίρομαι που σας άρεσαν τα τυροπιτάκια και που εμπιστεύτηκες τη συνταγή μου...
Φιλάκιααααα
Δημοσίευση σχολίου