Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ



Υλικά

1 πακέτο φύλλα κρούστας
300 γρ γκούντα τριμμένο
200 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1-2 αυγά

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε ακατάστατα ένα φύλλο κρούστας.


Ρίχνουμε από πάνω λίγο γκούντα και ζαμπόν. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.


Ανακατεύουμε το γάλα με το αυγό και περιχύνουμε την πίτα. Την αφήνουμε 5'-10' να “τραβήξει”.


Ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδοκοκκινήσει.



13 σχόλια:

Roula είπε...

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πεντανόστιμο το σουφλέ, έχω φτιάξει παρόμοιο.

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Ρούλα!!!
Το έφτιαξα επειδή μου είχαν περισσέψει φύλλα κρούστας και δεν ήθελα να τα πετάξω. Ήταν πεντανόστιμο και τραγανό!!!
Καλημέραααααααα

Asteri (Maria) είπε...

H ζαμπονοκασερόπιτα είναι τρελή αδυναμία του αντρούλη μου :))
Ωραία σου έγινε
Μπράβο κοριτσάκι
Φιλάκια

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

super πιτούλα στο άψε σβήσε, δε θα έλεγα όχι για ένα μεγάαααααααααλο κομμάτι!!!!!!!

Taste Advisor είπε...

Εύκολη και ωραία μμμμμμ

apinkdreamer είπε...

καλησπερα! πανευκολη και πεντανοστιμη φαινεται η συνταγη σου! καλη εβδομαδα!

eatgreek.net είπε...

καλημέρα! μπορώ να έχω ένα κομμάτι για το πρωινό καφεδάκι? :-)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Κορίτσια κοπιάστε να κεραστείτε...
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!

manousina είπε...

Εύκολο, γρήγορο και σίγουρα νόστιμο

mia maria είπε...

Αχ, να είχα ένα κομμάτι τώρα! Τι μου κάνεις βραδιάτικα:)

Athina(Sugar Buzz) είπε...

Νατάσα πολύ μ'αρέσει η ιδέα με τα τσαλακωμένα φύλλα!Θα έβαζα και χρωματιστές πιπεριές μέσα γιατί μου αρέσουν πολύ!

Δημιουργία είπε...

Γρηγορη και πανευκολη και, απ'ο,τι καταλαβαινω απο τα υλικα της, πολυ νοστιμη.

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

@ manousina μου είναι ότι πρέπει για ένα γρήγορο βραδυνό γεύμα...

@ Άντα μου ευχαριστώ που εμπιστεύτηκες την συνταγή μου και χαίρομαι που σας άρεσε!!!

@ big mama κρίμα που δεν είμαστε κοντά να σου έφερνα ολόκληρο το ταψί...

@ Αθηνά μου πολύ ωραία ιδέα οι πολύχρωμες πιπεριές. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.

@ Δημιουργία όπως τα είπες...γρήγορη, εύκολη και πάνω απ' όλα νόστιμη...