Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Τυροκαυτερή


Υλικά

250 γρ φέτα
1 κ.σ. ξύδι
1 καυτερή πιπεριά
½ φλ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψήνουμε την πιπεριά στο γκριλ, την ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια της. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι, στο μούλτι και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά το λαδάκι μέχρι να πετύχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Μπορεί να πάρει λιγότερο λάδι ή να χρειαστεί περισσότερο.


5 σχόλια:

nostimia είπε...

Καλημέρα, τόσο απλό είναι; γιατί δεν το έχω φτιάξει ποτέ; και μου αρέσει πολύ η τυροκαυτερή.

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ναι Δήμητρα μου τόσο απλό και τόσο νόστιμο!!!
Περιμένω εντυπώσεις...
Φιλάκιααααααααα

Dennis Kontarinis είπε...

Γειά σας
Κάποια φίλη μας με προέτρεψε να περάσω να γνω ρίσω τις νοστιμιές σας. Θα δοκιμάσω την τυροκαυτερή και θα τα πούμε. Αν θέλετε περάστε από το http://eftanhsa.blogspot.com
Νάστε καλά
Ντένης

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα Ντένη!!!
Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!
Περιμένω εντυπώσεις....

eatgreek.net είπε...

απλή, γρήγορη και τέλεια! :-)

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget