Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Φέτα με ηλιόσπορους


Υλικά

2 τετράγωνα κομμάτια φέτα
1 αυγό χτυπημένο
αλεύρι
ηλιόσπορους ή σουσάμι
σπορέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα κομμάτια.


Βρέχουμε τα κομμάτια με λίγο νεράκι και τα αλευρώνουμε.


Τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και καλύπτουμε με ηλιόσπορους ή σουσάμι.



Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.




9 σχόλια:

Taste Advisor είπε...

Απίθανο!

Καλως ήρθες στο blog μου, μου αρέσει πολύ το δικό σου, είναι χαρούμενο και φιλικό.
χχχ

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα taste advisor!!!
Καλώς ήρθες κι εσύ στο δικό μου!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...
Ελπίζω να τα λέμε τώρα συχνά...

mia maria είπε...

Πολύ ωραίο! Και έχω και ηλιόσπορους! Θα το φτιάξω το Σ/Κ!

Asteri (Maria) είπε...

Θα το δοκιμάσω αν προλάβω σήμερα
Φιλάκια

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Μαίρη και Μαρία να το δοκιμάσετε και περιμένω εντυπώσεις...
Καλό σβκ!!!
Φιλάκιααααα

eva είπε...

Νατάσα πολύ ωραία ιδέα!!!
θα το δοκιμάσω επίσης!
Καλό απόγευμα,φιλιά!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλή επιτυχία eva!!!
Καλό απόγευμα και καλό σβκ!!!
Φιλάκιααααα

Ανώνυμος είπε...

πάαααρα πολύ νόστιμο. Έβαλα και μέλι από πάνω και ταίριαζε πολύ! Ευχαριστούμε

Σελίνα

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Πολύ ωραία η ιδέα σου Σελίνα μου, θα το δοκιμάσω κι εγώ ...
Φιλάκιαααααααααααα