Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Σπετσοφάϊ



Υλικά

1 λουκάνικο χωριάτικο ριγανάτο
8 πιπεριές πράσινες μακρόστενες χοντροκομμένες
1 φλ. σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα, χωρίς λάδι. Μόλις πάρει χρώμα το βγάζουμε από την κατσαρόλα και πετάμε την περίσσεια του λαδιού, αν υπάρχει. Ρίχνουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο λαδάκι. Ξαναβάζουμε το λουκάνικο μέσα, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 15', μέχρι να μελώσει η σάλτσα.


6 σχόλια:

Asteri είπε...

Δεν ξερω γιατί ..... αλλά σήμερα βαριέμε να μαγειρέψω .....
Στείλε παρακαλώ 2 μεριδούλες :)
Φιλάκια
Καλημερούδια

eatgreek.net είπε...

καυτερό και γρήγορο φαγάκι! :-)

Taste Advisor είπε...

απίθανος μεζές!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

αγαπημένο πιάτο, μπράβο Νατάσα που με ξεσήκωσες!!!!!!

gvarvakis είπε...

Έχω εξωτερικές εργασίες κι εγώ το απόγευμα και δε θα μπορέσω να βάλω τηγάνι στη φωτιά!! Μια μεριδούλα;;;;
Αξεπέραστο πιάτο
Φιλιά πολλά
Καλό απόγευμα

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ωχ όλοι πεινασμένοι είστε σήμερα ε?
Μην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδώ...
Πακετάρω και τα στέλνω....
Καλό σας απόγευμα!!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget