Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Μπιφτέκια στο γκριλ


Υλικά

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια τριμμένα
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στιμμένο
2 αυγά
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να δέσει.
Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στο γκριλ, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.


6 σχόλια:

eatgreek.net είπε...

κι εμείς μπιφτεκάκια φάγαμε χτες!
γρήγορο φαγάκι! :-)

stella είπε...

Ελαφρύ και νόστιμο γεύμα για το καλοκαιράκι !!!!!
Μπράβο Νατάσα :) :)

Asteri είπε...

Nόστιμα, γρήγορα και γιάμιιιιιιι

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Taste Advisor είπε...

All time classic!!!!

γαστεροπληξ είπε...

κλασσικά κι αγαπημένα, θέλω και πουρέ!!!!