Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Μπιφτέκια στο γκριλ


Υλικά

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια τριμμένα
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στιμμένο
2 αυγά
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να δέσει.
Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στο γκριλ, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.


6 σχόλια:

eatgreek.net είπε...

κι εμείς μπιφτεκάκια φάγαμε χτες!
γρήγορο φαγάκι! :-)

stella είπε...

Ελαφρύ και νόστιμο γεύμα για το καλοκαιράκι !!!!!
Μπράβο Νατάσα :) :)

Asteri είπε...

Nόστιμα, γρήγορα και γιάμιιιιιιι

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Taste Advisor είπε...

All time classic!!!!

γαστεροπληξ είπε...

κλασσικά κι αγαπημένα, θέλω και πουρέ!!!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget