Υλικά
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια τριμμένα
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στιμμένο
2 αυγά
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να δέσει.
Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στο γκριλ, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
6 σχόλια:
κι εμείς μπιφτεκάκια φάγαμε χτες!
γρήγορο φαγάκι! :-)
Ελαφρύ και νόστιμο γεύμα για το καλοκαιράκι !!!!!
Μπράβο Νατάσα :) :)
Nόστιμα, γρήγορα και γιάμιιιιιιι
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
All time classic!!!!
κλασσικά κι αγαπημένα, θέλω και πουρέ!!!!
Δημοσίευση σχολίου