Υλικά
Ψωμί κατά προτίμηση μπαγιάτικο
2 αυγά
1 φλ. γάλα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες.
Σε ένα πιάτο χτυπάμε με το πιρούνι το γάλα, τα αυγά και το αλάτι.
Βουτάμε μια μια τις φέτες μας και από τις δυο μεριές και τις τηγανίζουμε σε λίγο σπορέλαιο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Σερβίρουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, τυρί, μερέντα ή ότι άλλο θέλουμε.
6 σχόλια:
Στην φετούλα στην φωτό ...... ξέχνα την!!!!!!!!!!!!!! την πηρα!!! χεχεχε
Καλημέρα
Θέλω αυτή με την μαρμελάδα φράουλα!!!!Τέλειο πρωινό..
Φιλάκια πολλά!!!!!
Ωραιότατες φαίνονται... με μια φετα όμως δεν χορταίνω..
:))
οι αυγοφετες ειναι η μαμα μου απο μικρη μου τις φτιαχνει και δεν τολμω ποτε να τις κανω μονη μου...τις εχω συνδεσει με εκεινη!!!
μυρίζει μανούλα, αλλά και με τυράκια κι αλλαντικά είναι μούρλια και χορταστικές
Αυτή η λιχουδιά μυρίζει παιδικά χρόνια και κατασκήνωση στην Ζάκυνθο. Όμορφες αναμνήσεις.
Δημοσίευση σχολίου