Υλικά
½ αγγούρι
300 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1-2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ ξύδι
άνιθο ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το αγγούρι στον τρίφτη και το ζουλάμε με τα χέρια μας να φύγουν όλα τα υγρά του.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
12 σχόλια:
Καλημέρα Νατάσα, ότι πρέπει το τζατζικάκι σου για να συνοδεύσει το greek σουβλάκι στις συνταγές της καρδιάς...
ετσι! ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι... δε λέει! :Ρ
Έτσι κορίτσια...το τζατζικάκι βρίσκεται σε όλα τα ελληνικά τραπέζια και ταιριάζει σχεδόν με όλα...
Καλή σας μέρα!!!
Τα έβαλα όλα εκτός από το ... σκόρδο!! Υπάρχουν "συγκρουόμενες" απόψεις στο σπίτι :))
Τζατζικάκι ντεμέκ
Φιλιά
Καλή σου μέρα
χαχαχα Κι εμείς στις γιορτές όταν μαζεύεται όοοοολη η οικογένεια (γιαγιάδες, παππούδες κλπ) φτιάχνουμε ένα μπολ με σκόρδο και ένα χωρίς...Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά...
Καλή σου μέρα!!!
Εγώ κι ο γιός μου είμαστε αυτοί που τρώμε από το μπολ χωρίς σκόρδο :):)
Tι να κάνουμε Νατάσα μου?????γούστα είναι αυτά.
φιλιά πολλάααααα
χαχαχαχα Εγώ δεν είπα ονόματα...:))
Μόνη σου προδώθηκες...χαχαχαχα
Φιλάκιαααααααααα
Νατασάκι,πάλι μας έδωσες μία υπέροχη λατρεμένη συνταγή!!!
Όντως ταιριάζει με ΟΛΑ!
Φιλάκια!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!!
Αφού το τζατζικάκι δεν λείπει από κανένα τραπέζι δεν πρέπει να λείπει και από κανένα μπλόγκ....
Φιλάκιαααααααα
I loveeeee τζατζίκι!!!!!!!
πάλι βουτιες έχουμε εδώ; γιαμμμμμμμμ
@ Αστέρι μου I love τζατζίκι too!!!!
@ Έλα Χρυσούλα...πάρε φραντζόλα και ξεκίνα τις βούτες...
Φιλάκιαααααααααααα
Δημοσίευση σχολίου