Υλικά
300 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια
300 γρ ολόκληρα βύσσινα, χωρίς κουκούτσια
100 γρ ζάχαρη
125 γρ μαργαρίνη
120 ml γάλα
4 αυγά
4 κ.σ. αλεύρι απ
2 κ.σ κακάο
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με την μαργαρίνη. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το γάλα, το κακάο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε το μίγμα. Καλύπτουμε την επιφάνεια του με τα βύσσινα. Ψήνουμε στους 180oC για 20'-25'. Σερβίρουμε με παγωτό.
Η παραπάνω συνταγή ήταν η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η πολύ γλυκιά Εύα από το Funky Cook με θέμα "Τα φρέσκα του Ιουλίου".
10 σχόλια:
Δείχνει τέλεια το δίχως άλλο!
Σοκολάτα και βύσσινα ή κεράσια είναι το αγαπημένο μου!
συνδυασμός που σκοτώνει, σοκολάτα και βύσσινο από τις πιο ωραίες γεύσεις οπότε θέλω γερή μεριδα
Τη θέλω όληηηηηηηηηηηη
Τέλεια! Φαίνεται πολύ λαχταριστή! Σλουρπ!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες!!!
Φάτε όση σοκολατόπιτα θέλετε...:):)
Θέλωωωωωωωωωωωωωω κλαψ κλαψψψψψψψψψψψψψ
Πρόλαβα τίποτα? μόλις τώρα την είδα και την θέλω όληηηηηηηη!!!!
Καλημέρα Νατάσα μου!
Άννα
Έλα Άννα κάτι πρόλαβες....:):)
Μετά τους λουκουμάδες, πέφτω σε αυτό εδώ, θα αστειεύεσαι...
Δήμητρα, χαχαχα, μου άρεσε πολύ η περιγραφή σου....
Δημοσίευση σχολίου