Υλικά
6 κοπανάκια ή μπούτια κοτόπουλου
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κουτάκι μπύρα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Μόλις το κρεμμύδι τσιγαριστεί ξαναβάζουμε το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την μπύρα.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Καλή σας όρεξη!!
9 σχόλια:
τελειο φαγακι η μπυρα παει πολυ με το κοτοπουλο...
Nόστιμο, εύκολο και γρήγορο!!!!!!
παρα πολυ νοστιμο, ευκολο, γρηγορο!!! ταιριαζει μεσα και ενα δοντακι σκορδο ψιλοκομμενο. μπραβο Νατασα μας!!!!!! και η πεντανοστιμη σαλτσουλα που γινεται απο την μπυρα μπορει να συνοδεψει πολλες επιλογες, αλλα και μονο του σαν πιατο μια χαρα στεκεται..
Δοκίμασε το, αν θέλεις, και με μια πιο gourmet μπύρα να δεις καλύτερα αποτελέσματα!
Καλως ήρθες beer-pedia!!!
Έχεις να μου προτείνεις κάποια?
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια πιο αρωματική (Βελγική μοναστηριακή ή τύπου μοναστηριακής). Προσπάθησε να αποφεύγεις τις lager ή pils γιατί είναι λιγάκι πιο πικρές.
Beer-pedia σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά....
Για ότι έχει να κάνει με την μπύρα, πάντα στην διάθεση σας. Πιστεύω να έριξες μια ματιά και στις δικές μας συνταγες.
Φυσικά και επισκέφτηκα το blog σας και είδα τις συνταγές σας οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες....
Ευχαριστώ και πάλι!!!
Δημοσίευση σχολίου