Παρασκευή 21 Μαΐου 2010
"Καλαθάκια" γεμιστά με κιμά
Υλικά
500 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα καλαθιού ή κοχυλιού ή ότι σχέδιο θέλουμε, βρασμένα
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κλωνάρι φρέσκο βασιλικό
1 φλ. σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα, το βασιλικό και ελάχιστo νεράκι και βράζουμε για περίπου 30'.
Γεμίζουμε τα ζυμαρικά μας με τη σάλτσα ή τα περιχύνουμε.
Καλή σας όρεξη!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
Nατασα πολυ ωραία τα καλαθάκια σου..
μπράβο !!
Δημοσίευση σχολίου