200 γρ. ρεβύθια
1 κρεμμύδι σε φετάκια
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
½ πορτοκαλί πιπεριά
1 φλ. σάλτσα ντομάτας
1 φλ. σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια.
Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια από το νερό που βράσαμε τα ρεβύθια. Βράζουμε τη σάλτσα για 10'.
Στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε να πάει παντού. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180oC για 45'-60'.
Καλή σας όρεξη!!!
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια από το νερό που βράσαμε τα ρεβύθια. Βράζουμε τη σάλτσα για 10'.
Στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε να πάει παντού. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180oC για 45'-60'.
Καλή σας όρεξη!!!
1 σχόλιο:
Τα ρεβύθια μου αρεσουν πολυ όπως και να είναι Και ετσι σίγουρα θα είναι πολύ ωραία.
Δημοσίευση σχολίου