Υλικά
μελιτζάνες
κόκκινες πιπεριές ψητές, κομμένες σε λωρίδες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
σκόρδο ψιλοκομμένο
φέτα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ξύδι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις ξεφλουδίζουμε, κρατάμε την σάρκα τους και την ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Την ποσότητα των υλικών την καθορίζουμε, σύμφωνα με τα γούστα μας.
Αν αφαιρέσουμε την φέτα, η μελιτζανοσαλάτα γίνεται νηστίσιμη.
12 σχόλια:
Βάζω τον χαλβά..βάζεις την τέλεια μελιτζανοσαλάτα???
ΌΠως πάντα υπέροχες οι τελευταίες σου συνταγές Νατασούλα!!
Φιλάκια!!!
Είμαι μέσα....Περιμένω τον υπέροχο, λαχταριστό και ζουμερό χαλβά.....
Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου:):)
Φιλάκιαααα
Ήρθα ήρθααααααααααααααα και κρατώ μια φετούλα ψωμάκι για την αλείψωωωωωωωωωωωωω
Σμουάτςςςςςςςςςςςςςς
τρεχω τρεχω να προλαβω κατι να φαωωωωωωωωω....
Νοστιμότατη μελιτζανοσαλατούλα!!!!! Περιμένετε και εμένα!!!!!!!!!!!
Δείχνει πολύ νόστιμη Νατάσα, η μελιτζανοσαλάτα σου.
Μου αρέσει που την κάνεις παραδοσιακά και καπνιστούλα!!!
@ Αστέρι μου φρυγανισμένο ελπίζω να είναι το ψωμάκι σου ε?
@ Ζέτα μου μην αγχώνεσαι, πάντα σου κρατάω μεριδούλα!!!
@ Δήμητρα μου έλα σε περιμένουμε....
@ Ρούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!
@ Πόπη μου κι εμένα έτσι μου αρέσει αν και δεν γνώριζα ότι είναι η παραδοσιακή συνταγή....
Νατάσα, επειδή στην οικογένεια έχουν ένα θέμα με τη μελιτζάνα, στείλε λίγο που μου τρέχουνε τα σάλια;-)
Και το ρωτάς Μαίρη μου????
Μια τσάντα μελιτζάνες μου έφεραν. Λες;
μμμμμμμμ
Σελίνα
Δημοσίευση σχολίου