Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μελιτζανοσαλάτα


Υλικά

μελιτζάνες
κόκκινες πιπεριές ψητές, κομμένες σε λωρίδες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
σκόρδο ψιλοκομμένο
φέτα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ξύδι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις ξεφλουδίζουμε, κρατάμε την σάρκα τους και την ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.


Την ποσότητα των υλικών την καθορίζουμε, σύμφωνα με τα γούστα μας.
Αν αφαιρέσουμε την φέτα, η μελιτζανοσαλάτα γίνεται νηστίσιμη. 

12 σχόλια:

eva είπε...

Βάζω τον χαλβά..βάζεις την τέλεια μελιτζανοσαλάτα???
ΌΠως πάντα υπέροχες οι τελευταίες σου συνταγές Νατασούλα!!
Φιλάκια!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Είμαι μέσα....Περιμένω τον υπέροχο, λαχταριστό και ζουμερό χαλβά.....
Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου:):)
Φιλάκιαααα

Asteri (Maria) είπε...

Ήρθα ήρθααααααααααααααα και κρατώ μια φετούλα ψωμάκι για την αλείψωωωωωωωωωωωωω
Σμουάτςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

τρεχω τρεχω να προλαβω κατι να φαωωωωωωωωω....

manousina είπε...

Νοστιμότατη μελιτζανοσαλατούλα!!!!! Περιμένετε και εμένα!!!!!!!!!!!

Roula είπε...

Δείχνει πολύ νόστιμη Νατάσα, η μελιτζανοσαλάτα σου.

Taste Advisor είπε...

Μου αρέσει που την κάνεις παραδοσιακά και καπνιστούλα!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

@ Αστέρι μου φρυγανισμένο ελπίζω να είναι το ψωμάκι σου ε?

@ Ζέτα μου μην αγχώνεσαι, πάντα σου κρατάω μεριδούλα!!!

@ Δήμητρα μου έλα σε περιμένουμε....

@ Ρούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!

@ Πόπη μου κι εμένα έτσι μου αρέσει αν και δεν γνώριζα ότι είναι η παραδοσιακή συνταγή....

mia maria είπε...

Νατάσα, επειδή στην οικογένεια έχουν ένα θέμα με τη μελιτζάνα, στείλε λίγο που μου τρέχουνε τα σάλια;-)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Και το ρωτάς Μαίρη μου????

kiki είπε...

Μια τσάντα μελιτζάνες μου έφεραν. Λες;

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμμμ
Σελίνα