Υλικά
1 1/2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει
125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. ζάχαρη
2 μικρά αυγά ή 1 μεγάλο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. γάλα
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
για την επικάλυψη
μαργαρίνη
ζάχαρη
κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά για 4' στη δυνατή ταχύτητα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μικρά φορμάκια για κέικ και τα γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 3/4. Αν χρησιμοποιήσουμε φόρμες σιλικόνης δεν χρειάζεται βουτύρωμα. Ψήνουμε στους 170oC για 15'-20'. Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο τα αλείφουμε με μαργαρίνη και τα βουτάμε στην κανελοζάχαρη.
10 σχόλια:
polu wraia ta kekakia sou!kalh kai glykia xronia na exeis!
Το 2012 να φέρει ευχάριστες αλλαγές και ζεστές προσδοκίες!!
Όμορφα κεκάκια, κομψά και νόστιμα για εύκολη κατανάλωση.
Καλή Χρονιά Νατάσα μου, για σένα και την όμορφη οικογένειά σου!
Σε φιλώ πολύ.
Ζ.
Χρόνια Πολλά Νατάσα μου, με υγεία και χαρά στο σπιτικό σου!!!
Πολλά φιλιά
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!
Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείτε!!!
Λατρεύω την κανέλλα!
Καλή χρονιάααα!
Πολύ όμορφα! Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία:)
Delcious gorgeous pictures!
στην συνταγη αναφερετε η ζαχαρη δυο φορες.ποια ειναι η σωστη ποσοτητα ? 1 φλυτζανι η μισο?μηπως το μισο φλυτζανι ειναι γαλα?
Έχεις δίκιο...είναι μισό φλιτζάνι γάλα.
θα το εκτιμούσα αν έβαζες το όνομα σου την επόμενη φορά σε σχόλιο.
Δημοσίευση σχολίου