Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συκωτάκια κότας τηγανιτά


Υλικά για 4 μερίδες

1 κιλό συκωτάκια κότας
1/2 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τα συκωτάκια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μέγεθος μπουκιάς. Τα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα τα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την ρίγανη και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε για 1'-2' ακόμα. Τα σερβίρουμε ζεστά.





2 σχόλια:

Elpiniki είπε...

Πόσο ζηλευω οταν βλεπω συνταγες με συκωτακια! Μ αρεσουν τοσο πολυ, αλλα ο αγαπημενος δεν μπορει ουτε τη μυρωδια, οποτε δεν κανω ποτε!
Φατε ματια ψαρια λοιπον!

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωω χρόνια έχω να φάω!! Στείλε ένα πιατάκι!

Σελίνα