Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο


Υλικά

1 κιλό βερύκοκα ή ροδάκινα ώριμα, χωρίς φλούδα, ψιλοκομμένα
500 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Βάζουμε το φρούτο με τη ζάχαρη εναλλάξ, σε στρώσεις, μέσα σε μια κατσαρόλα.


Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Ξαφρίζουμε εάν χρειαστεί.
Γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα με την καυτή μαρμελάδα, τα γυρίζουμε ανάποδα και τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν τελείως.



6 σχόλια:

Taste Advisor είπε...

οι αγαπημένες μου! καλημέρα

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

και τρώμε βασιλικό πρωινό!!!!
καλημέεεραααααααα!!!!!!!

Asteri (Maria) είπε...

Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα κορίτσια!!!
Ελάτε να φάμε για πρωινό, ψωμάκι με μαρμελάδα!!!

eatgreek.net είπε...

καλημέρα και καλή εβδομάδα!
λατρεύω τη μαρμελάδα βερύκοκο! :-)

eva είπε...

Αγαπημένη ειδικά το βερίκοκο!
Άντε και του χρόνου!
Φιλιά!