Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Πατατοπιτάκια


Υλικά

2 μεγάλες πατάτες
1 κρεμμύδι τριμμένο
½ φλ περίπου αλεύρι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τόσο αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει ένας ελαφρώς παχύς χυλός. Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζουμε. Τοποθετούμε τα πιτάκια σε χαρτί κουζίνας για να φύγει η περίσσεια του λαδιού.




5 σχόλια:

eatgreek.net είπε...

καλημέρα!
νόστημα και εύκολα! :D

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

μούρλια, ότι πρέπει για μπυρίτσα!!!!

Μarion, είπε...

Nατάσα πολύ ωραία συνταγή.
Εύκολη και καλοκαιρινή.

φιλιά

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Κορίτσια δοκιμάστε τα, είναι πεντανόστιμα και όπως είπε και η Χρυσούλα, είναι ότι πρέπει για μπυρίτσα και παρεούλα στο μπαλκόνι!!!

Asteri είπε...

Ο ΤΈΛΕΙΟΣ μεζές αλλά και γρήγορος!
Θα φτιάξω λίγα μετά χεχε
Φιλιά!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget