Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. φέτα τριμμένη
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες
1/4 φλ. γάλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη φέτα με τα αυγά και το γάλα. Βάζουμε το ένα φύλλο στο ταψί μας και απλώνουμε πάνω τη γέμιση. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τις πιπεριές. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, κλείνουμε καλά τις άκρες και χαράζουμε. Ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδίσει.
15 σχόλια:
Πολύ εύκολο και φαντάζομαι και πεντανόστιμο!!!
Όπως ακριβώς τα λες Λίλα μου!!!
Καλή σου μέρα!!!
Οπωσδήποτε θα πάρω ένα κομματάκι.
Φιλάκια
Καλημερούδια
Να πάρεις όσο θέλεις Μαράκι μου!!!
λατρεευω τα σφολιατοειδη και η τυροπιτα σου φαινεται τελεια!!!!
παιρνω το ταψι και... τρεχω
lol, lol, lol, lol, lol!!!!
Πολύ ωραιο!
Καλημερα...
Και έλεγα που είναι που είναι!
Ωραιότατη πρόταση, θα πάρω κι εγώ κομματάκι !
ΓΕΙΑ!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ...
ΦΙΛΙΑ!
Απλό και σπάει η τυρίλα με τις πιπερίτσες!! Θα φτιαχτεί!
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!
Να το φτιάξετε...είναι τόσο απλό και κυρίως πεντανόστιμο!!!
Πεντανόστιμη φαίνεται η τυρόπιτα-πίτσα!!!!Ενα κομάτι παρακλώ ,να μου το φυλάξης!!!!
ειναι πολύ ευκολη και ωραια ιδεα!μου αρεσει η σφολιατα οταν ειναι ζεστη..μπορω να φαω ολο τι ταψι!νομιζω θα την φτιαξω στο παρτυ που θα κανω για την γιορτη της κορης μου, θα γινει αναρπαστη!
Κορίτσια σας ευχαριστώ!!!
Ειρήνη να την φτιάξεις και περιμένω εντυπώσεις....
Delicious πίτσα! Έχω ψημένα πρόσφατα Γεωργιανή πίτες Χαχαπύρη (τυρί Suluguni), μόνο χωρίς τα λαχανικά.
Ναταλία καλώς όρισες στο μπλόγκ μου!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Δημοσίευση σχολίου