Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μακαρόνια ογκρατέν



Υλικά

250 γρ. πέννες ή άλλο μικρό μακαρονάκι
5 φέτες ζαμπόν σε κυβάκια
3 φέτες μπέικον σε κυβάκια
200 γρ. γκούντα τριμμένο
200 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε τα αλλαντικά, το κασέρι, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180oC για περίπου 20'. Σερβίρουμε αμέσως.

Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης ψιλοκομμένα λουκάνικα βραστά, μανιτάρια ή ότι άλλο θέλουμε και στην ποσότητα που θέλουμε.

11 σχόλια:

Asteri (Maria) είπε...

Αγαπημένοοοοοοοοο φαγάκι!!!
Φιλούμπες

gwgw είπε...

Λατρευω σουφλε,αλλα δεν το φτιαχνω γιατι δεν αρεσει στον συζυγο...θα μου φυλαξεις ενα κομματακι?
Καλη σου μερα φιλακια!!!

manousina είπε...

Αμαρτωλό σουφλέ!!!!
Δεν μπορώ να αντισταθώ.....

Εφη είπε...

Και εμείς το κάνουμε συχνά-πυκνά αυτό το ογκρατέν!!!
Τέλειο!

Elpiniki είπε...

Αγαπημενο φαγητακι, το κανω πολύ συχνα!
Τελειο φαινεται και το δικο σου!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

μαμαδίστικο φαγάκι, αμαρτωλό, αλλά ποιός μπορεί να αντισταθεί;
άντε καλά βάλε μόνο μια μπουκίτσα, μην το παρακάνω πάλι!!!!!!!

Μarion, είπε...

Το καλύτερο φαγάκι είναι αυτό.
Πολύ καλό Νατάσα :)

Kitchen Stories είπε...

Από τα πιάτα που λατρεύω!
Πεντανόστιμο και πολύ δελεαστικό.

Φιλί

Ελευθερία είπε...

τρελενομαι για ζυμαρικα στο φουρνο
σε ολες τους τις εκδοχες
και απ οτι βλεπω η δικη σου ειναι μια απο αυτες που.... θα τσακιζα ευχαριστως ;)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Αστέρι, Γωγούλα, Δήμητρα, Έφη, Ελπινίκη, Χρυσούλα, Μαρία, Ζαμπία, Ελευθερία

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

cibus♥I είπε...

Easy & yummy!!!=P