½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 φέτες ψωμί (ψίχα) μπαγιάτικο, μουλιασμένο και στραγγισμένο
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γλ μουστάρδα
1 αυγό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
100 γρ. γκούντα τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε, βρέχοντας συνεχώς τα χέρια μας με νεράκι, όλα τα υλικά του κιμά μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Στρώνουμε τα ¾ του μίγματος σε μια μικρή μακρόστενη φόρμα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Βάζουμε στο κέντρο τα κασέρια και σκεπάζουμε με τον υπόλοιπο κιμά. Ψήνουμε στους 180oC για περίπου 60'. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά, αδειάζουμε το ζουμάκι μέσα από την φόρμα και αναποδογυρίζουμε το ρολό σε μια πιατέλα.
Μπορούμε να δέσουμε το ζουμάκι με λίγο κορν φλάουρ και να περιχύσουμε το ρολό μας.
7 σχόλια:
αχχχχχχχχχχχχ.. μου μυρισε και ηρθααααααααααα....και εκεινο το κασερακιιιιιιιιιι....μιαμμμμμ....
Πω πω! Πολύ λαχταριστό! Συγχαρητήρια!
Πολύ νόστιμο, και το κασεράκι με τρελαίνει!
τι ωραίες νοστιμιες!!!!! :-)
Μάλλον βρήκα τι θα μαγειρέψω σήμερα... Ευχαριστώ!
Δείχνει πεντανόστιμο!!!!!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Δημοσίευση σχολίου