Υλικά
1 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες
½ φλ. ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
ρίγανη
1 φλ. νερό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις σαρδέλες στο ταψί, τη μια δίπλα στην άλλη. Περιχύνουμε με το λάδι, το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίγανη και προσθέτουμε το νεράκι. Ψήνουμε στους 180oC μέχρι να πάρουν χρώμα.
2 σχόλια:
Τέλεια συνταγή αλλά και παρουσίαση!
τέλειο καλοκαιρινο μεζεδακι!
Δημοσίευση σχολίου