Υλικά
3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλ. ζάχαρη
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. γάλα
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ για 4'. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 170oC για περίπου 40'. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
6 σχόλια:
Μμμμμ τέλειο φαίνεται!!
Και θα έχει και μια μυρωδιά.....!!!
Γεια στα χέρια σου!
Φιλιά και καλημέρες!
Μάγδα μου καλημέρα!
Είναι από τα αγαπημένα μου κέικ!!!
Φιλάκιαααα
Κοριτσάκι, ωραία γλυκιά Σαββατιάτικη καλημέρα! 2 κομάτια παρακαλώ!
Απλό, λητό και αγαπημένο, ό,τι καλύτερο για πολλούς τεμπέλικους καφέδες το Σαββατοκύριακο!:)
Ωραιότατο κεκάκι για πρωινο και απογευματινό.
Εχεις πρόσκληση στο blog μου...για πέρνα μια βολτίτσα
Φιλιά
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Μαράκι μου σου' ρχομαιιιιιι....
Φιλάκιααααα
Δημοσίευση σχολίου