Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Κέικ βουτύρου


Υλικά

3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλ. ζάχαρη
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. γάλα
2 βανίλιες

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ για 4'. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 170oC για περίπου 40'. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και ξεφορμάρουμε. 


6 σχόλια:

Magda^_^ είπε...

Μμμμμ τέλειο φαίνεται!!
Και θα έχει και μια μυρωδιά.....!!!
Γεια στα χέρια σου!
Φιλιά και καλημέρες!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Μάγδα μου καλημέρα!
Είναι από τα αγαπημένα μου κέικ!!!
Φιλάκιαααα

Taste Advisor είπε...

Κοριτσάκι, ωραία γλυκιά Σαββατιάτικη καλημέρα! 2 κομάτια παρακαλώ!

Kitchen Stories είπε...

Απλό, λητό και αγαπημένο, ό,τι καλύτερο για πολλούς τεμπέλικους καφέδες το Σαββατοκύριακο!:)

Μarion, είπε...

Ωραιότατο κεκάκι για πρωινο και απογευματινό.

Εχεις πρόσκληση στο blog μου...για πέρνα μια βολτίτσα

Φιλιά

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Μαράκι μου σου' ρχομαιιιιιι....
Φιλάκιααααα