Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο μια....
Υλικά
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. καρίνο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φτερούγες σε 2 μέρη: στον "αγκώνα" και το "δάχτυλο" (από την κλείδωση και μετά το πετάμε ή το κρατάμε για ζωμό) έτσι ώστε να μας μείνει η φτερούγα χωρίς το μυτερό μέρος. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Απλώνουμε τις φτερούγες σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 20' ή ώσπου να ροδοκοκκινήσουν.
Τις ποσότητες των υλικών μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας.
Υλικά
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. καρίνο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φτερούγες σε 2 μέρη: στον "αγκώνα" και το "δάχτυλο" (από την κλείδωση και μετά το πετάμε ή το κρατάμε για ζωμό) έτσι ώστε να μας μείνει η φτερούγα χωρίς το μυτερό μέρος. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Απλώνουμε τις φτερούγες σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 20' ή ώσπου να ροδοκοκκινήσουν.
Τις ποσότητες των υλικών μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας.
10 σχόλια:
Λαχταριστες φαινονται οι φτερουγες θα τις δοκιμασω.Τι ειναι το καρινο?
Είναι μπαχαρικό για κοτόπουλο.Θα το βρεις στο σούπερ μάρκετ.
Καλή επιτυχία!!!
μούρλια!!! πεθαίνω μέσ' τα ξημερώματα!!!
Μια μερίδα διπλή παρακαλώ!!!!
Τι να σου κάνει μία φτερουγίτσα;;;;;
Πολύ λαχταριστές!
Το καλύτερο για τέτοιο καιρό!
Πέρνα από το blog μας,έχουμε κάτι για σένα!
Με τις φτερούγες τα πάω καλά μόνο όταν μαγειρεύονται καπως έτσι!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ!!!
ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!
Τέλειες οι φτερούγες Νατάσα μου!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Δημοσίευση σχολίου