Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Λεμονάτες μπριζόλες και πατάτες στο φούρνο


Υλικά

Μπριζόλες
Πατάτες
Λάδι
Λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζουμε τις μπριζόλες και τις πατάτες κομμένες στο ταψί.


Περιχύνουμε με λάδι, χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ρίχνουμε λίγο νεράκι στο ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο ή με το καπάκι του.
Ψήνουμε στους 180oC για 60-75'. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 15'.

 


7 σχόλια:

Pansofix είπε...

τελειο φαγητο και ειναι και μεσημερι...και ειναι μια δυσκολη και πεινασμενη ωρα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝ είπε...

παρα πολυ ωραιο φαγητο! δοκιμαστε μεσα στο χυμο λεμονιου να διαλυσετε2-3 κουταλιες της σουπας μουσταρδα. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

christin είπε...

πολυ ωραιο φαγητο! εγω ριχνω μεσα και 3 σκελιδες σκορδο σε φετακια και επισης για ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ανακατευω μεσα στο χυμο λεμονιου και 2-3 κουταλιες της σουπας μουσταρδα. δοκιμαστε 'το. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!

chibywallah είπε...

Το blog σου ειναι φοβερο.... Με εκανες να πεινασω και εχω μολις φαει! Συνεχισε την καλη δουλεια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΑ ΜΕΣΑ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ HRA_13!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το σκόρδο και η μουστάρδα είναι πράγματι Must!Δοκιμάστε αν θέλετε στο χυμό λεμονιού να προσθέσετε και χυμό ενός πορτοκαλιού.

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία συνταγή....και εύκολη!Τα ετοίμασα όλα και τα έχω στο φούρνο,το μόνο που δεν ξέρω,καθότι ολίγον άσχετη και δεν έχω μάθει την κουζίνα μου ακόμα, είναι αν έχω βάλει το ταψί στη σωστή σχάρα...θα δέιξει...