Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ζαμπονοκασερόπιτα



Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας
400 γρ. γκούντα τριμμένο
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
3 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
200 ml κρέμα γάλακτος
1 αυγό χτυπημένο για το άλειμμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Στρώνουμε το ένα φύλλο στο ταψί και ρίχνουμε την γέμιση. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε την πίτα και κλείνουμε καλά τις άκρες, βρέχοντας με λίγο νεράκι. Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδοκοκκινήσει.


Δείτε επίσης την ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ.


6 σχόλια:

Xara είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Φαίνεται πανεύκολο και φυσικά πεντανόστιμο!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Καλημέρα Χαρά!!!Καλό μήνα και σε σένα....
Σ' ευχαριστώ πολύ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Φαίνεται πολύ νόστιμη και εύκολη θα την φτιάξω σίγουρα!

Taste Advisor είπε...

Καλημέρα! Καλύτερο μήνα!
Νόστιμο εύκολο και με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι, πολύ ωραία ιδέα.

eatgreek.net είπε...

καλημέρα και καλό μηνα!
ό,τι καλυτερο για να ξεκινησει ο σεπτεμβρης!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Καλό μήνα και σε σας.....
Φιλάκιαααααα