Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010
Βάφλες με φέτα
Υλικά
200 γρ. αλεύρι
70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
2 αυγά
400 γρ. γάλα
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
250-300 γρ. φέτα τριμμένη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε την φέτα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.
Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
7 σχόλια:
Αχά!!!! τέλεια!!! κι έχω μιααααααα λιγούρα!!!!
Σμουάτςςςςςςςςςςςςςςς
Πόσο θελω να παρω μια βαφλιερα...
Τελειες φαινονται!
Επιτέλους μια συνταγή για βάφλες αλμυρή!
καιρός να χρησιμιποιήσω την βαφλιέρα μου, την είχα ξεχασμένη!!!!ευχαριστώ που μου την θύμησες με αυτήν την ωραία και διαφορετική συνταγή!!!
Κορίτσια να τις δοκιμάσετε.
Είναι τέλειο σνακ!!!
Φιλιάαααα
πολύ διαφορετική πρόταση! μου αρέσει
Πρέπει να πάρω βαφλιέρα...
Δημοσίευση σχολίου