Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Βάφλες με φέτα



Υλικά

200 γρ. αλεύρι
70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
2 αυγά
400 γρ. γάλα
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
250-300 γρ. φέτα τριμμένη
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε την φέτα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.


Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.

7 σχόλια:

Asteri (Maria) είπε...

Αχά!!!! τέλεια!!! κι έχω μιααααααα λιγούρα!!!!
Σμουάτςςςςςςςςςςςςςςς

Elpiniki είπε...

Πόσο θελω να παρω μια βαφλιερα...
Τελειες φαινονται!

Αγγελικη Ν είπε...

Επιτέλους μια συνταγή για βάφλες αλμυρή!

ιρινι είπε...

καιρός να χρησιμιποιήσω την βαφλιέρα μου, την είχα ξεχασμένη!!!!ευχαριστώ που μου την θύμησες με αυτήν την ωραία και διαφορετική συνταγή!!!

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Κορίτσια να τις δοκιμάσετε.
Είναι τέλειο σνακ!!!
Φιλιάαααα

Taste Advisor είπε...

πολύ διαφορετική πρόταση! μου αρέσει

manousina είπε...

Πρέπει να πάρω βαφλιέρα...