Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Κιμαδόπιτα με σφολιάτα



Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1 ντομάτα τριμμένη
1 μεγάλο αυγό
ελαιόλαδο
κεφαλοτύρι τριμμένο (όσο θέλετε, προσοχή στο αλάτι αν είναι πολύ αλμυρό)
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15'-20'. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το κεφαλοτύρι. Απλώνουμε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

6 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

Καλησπέρα Νατάσα!Πολύ νόστιμη φαίνεται η πίτα σου και εύκολη,ότι πρέπει! Λατρεύω τις πίτες, μου αρέσουν πολύ!Καλό βράδυ!!!

Elpiniki είπε...

Πιτα να ναι κι ο,τι να ναι! Τελεια φαινεται η πιτα σου!

Conna είπε...

Μούρλια η πιτούλα σου Νατάσα.. για φέρε μερικά κομματάκια κατα δώ !!

Φιλιά πολλά

kiki είπε...

Αυτό θα αρέσει στο γιο μου σίγουρα!

Pela είπε...

Καλημέρα και καλώς σε βρήκαμε!! από τις αγαπημένες μας πίτες η συγκεκριμένη! ελπίζουμε να τα λέμε! καλή σου μέρα!!

manousina είπε...

Νόστιμη πιτούλα!!!! Να είσαι καλά!!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget