Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1 ντομάτα τριμμένη
1 μεγάλο αυγό
ελαιόλαδο
κεφαλοτύρι τριμμένο (όσο θέλετε, προσοχή στο αλάτι αν είναι πολύ αλμυρό)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15'-20'. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το κεφαλοτύρι. Απλώνουμε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
6 σχόλια:
Καλησπέρα Νατάσα!Πολύ νόστιμη φαίνεται η πίτα σου και εύκολη,ότι πρέπει! Λατρεύω τις πίτες, μου αρέσουν πολύ!Καλό βράδυ!!!
Πιτα να ναι κι ο,τι να ναι! Τελεια φαινεται η πιτα σου!
Μούρλια η πιτούλα σου Νατάσα.. για φέρε μερικά κομματάκια κατα δώ !!
Φιλιά πολλά
Αυτό θα αρέσει στο γιο μου σίγουρα!
Καλημέρα και καλώς σε βρήκαμε!! από τις αγαπημένες μας πίτες η συγκεκριμένη! ελπίζουμε να τα λέμε! καλή σου μέρα!!
Νόστιμη πιτούλα!!!! Να είσαι καλά!!!
Δημοσίευση σχολίου